Wednesday, March 30, 2011

Blogger Pakatan Rakyat Kaki Pelacur

Haprak Setiap Masa

11 comments:

Hanz Newman said...

Agak-agak la penulis blog ni pun ..taubat lah! Lu nak malukan PAS tu lu punya pasal lah tapi apa lu buat sini sebenarnya lu malukan Islam sekali. Repent or u can go to hell lah!

com said...

aik, gmbr mcm nie pn d kira lggan placur ker....?
xmsuk akal rasanya.....
dh xda topik nk cari salah org ker, gmbar mcm nie pn jd lar erk utk jdkn isu.....
hahaha....

adidas said...

x ada modal ke blog ni? gambar kat tepi2 ni lagi hebat...bukti ko yang gile sex sebenarnya...tahniah kerana membodohkan diri sendiri....

tamimi's theory said...

PanAS !!! Gmbr Amoi pelajar IPTS malaysia yg Dikatakan main dayung tarik ngn DATUK SERI ANWAR IBRAHIM telah ke Bocor laman2 web tertentu. palangpalangdot.blogspot.com p/s:double klik utk besarkan imej

di sinie!


http://palangpalangdot.blogspot.com/

isz said...

ofer punggung kt cni plak??? jom tgk cni..
http://rinnzbundle.blogspot.com/2011/04/offer-punggung.html

mari mengundi said...

mari mengundi di sini

http://mari-mengundi.blogspot.com

  said...

Gua sedih bro, ada juga segelintir umat islam menghina agamanya sendiri. Even gua bukan penyokong PAS, tapi gua tak boleh terima dgn lemparan dan kata-kata lu kepada agama gua. Taubat la bro, jangan bila nyawa lu ditarik malaikat maut, lu tak sempat bertaubat.

handsomeguy said...

Hello tuan,Bolehkah anda bertukar-tukar link? saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

nasib baik

udomstar@gmail.com said...

http://warkahkalamtimur.blogspot.com/

udomstar@gmail.com said...

http://warkahkalamtimur.blogspot.com/

Malaysian News today said...

Dear tuan, saya mengaitkan laman web anda.Saya berharap

anda tidak keberatan untuk menghubungkan saya kembali.
ini laman web sayahttp://mal

aysiannewstoday.blogspot.com/


Malysiannewstoday: Terima kasih..